+31 6 297 886 81
   Mail ons Offerte aanvraag →

Over ons

Sinds 1987 is Jan Blokland actief in de bouw. Eerst als zelfstandig timmerman, maar al snel ook als werkgever met een aanzienlijke ploeg timmerlieden op de loonlijst.

In 1990 wordt besloten de werkzaamheden uit te breiden met het aannemen van kalkzandsteenlijmwerk. Dit wordt opgetuigd samen met Gijs Blokland, in de loop van de tijd vennoot, en steeds verder uitgebouwd.

Inmiddels kunnen we wel met enige terughoudendheid zeggen dat wij tot één van de meest toonaangevende lijmbedrijven van Nederland zijn.

Met de komst van zoon/neef Arie Blokland, die de broers reeds op meerderlei opzicht evenaart dan wel overtreft, zijn wij een nog daadkrachtiger team geworden en voorbereid op de toekomst, waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit sleutelwoorden zijn.

Enkele trouwe werknemers, een rots in de branding op de administratie en een mooie ploeg zelfstandigen maken de boel compleet en zorgen ervoor dat wij jaarlijks honderden projecten kunnen realiseren.

Bekende degelijke spelers op de markt van bouwend Nederland kunnen wij tot onze vaste opdrachtgevers rekenen. Een goede wisselwerking, nauwe samenwerking en goede communicatie zorgen voor het behalen van goede tot zeer goede resultaten.

Al jaar en dag staan wij bij onderstaande aannemers als vaste bouwpartner bekend.

Zo zijn wij bezig met het promoten van kalkzandsteen lijmen met korte stelprofieltjes i.p.v. traditioneel stelwerk, wat voor de aannemers bijzonder voordelig werkt.

Als sinds 2009 VCA gecertificeerd.

Uitgelicht project:

De Vlindertuin

102 Woningen in 's-Gravenzande

    Bekijk project     Project overzicht

2018 © Blokland & Blokland BV